Trebåtentusiaster

Vårtreff Missingene

Treffstedet endret til Østre Bolærne

Juster kursen!

Linker: Østre Bolærne! Se også HER.

vaartur-2014

Vårtreff Missingene fredag 11 til søndag 13 April 2014

NYTT STED: Østre Bolærne! Se også HER.

Sted: Missinghavn på Missingene, vi forsøker oss igjen med treff på Missingene hvor foreningen for snart 20 år siden ble etablert. Klok av skade planlegger vi reservehavn og dette blir Store-Sandvik i Hankøsund. Planene var Rauer men Forsvarsbygg tillater ikke dette da det er planlagte Nato øvelser der, men vi har en avtale i fall det skulle bli mulig å komme inn lørdag med to båter og få en omvisning. Som tidligere og i god tradisjon blir det etterfølgende påsketur for de som har tid og anledning. Koster er planlagt, men endelig avgjørelse blir tatt under vårtreffet.

Husk  å bringe med fakkelbokser og brenne (Også for påsken).

Grilling, skippermøte, mat, lotteri, sosialt samvær og båtprat.

  • Fredag 11 april: Vi rigger oss til i beste Nautica ånd.
  • Lørdag 12. mars: Turer på øya, aktiviteter for barna -mulig tur til Rauer om vi får positiv melding fra forsvarsbygg. Skippermøte og generalsekretærens time kl. 16.00.

Det blir servering av et godt varmt måltid lørdag etter skippermøtet

Lotteri, grilling og båling utover kvelden. Formålspragraf  kl. 22.00

Søndag 13. april: Vi rydder etter oss før avgang for -Fredrikstad – Hvaler eller Strømstad?  I Fredrikstad er det ”yrende byliv”,  kino for barna, ”Båtbua” og Telrad. Båtbua har pumper om skutene lekker, der er også andre butikker Glomma Bunkers og vinmonopol.

Skippere/mannskap på de forskjellige fartøyer utfordres igjen til å komme opp med forslag til aktiviteter for barna  under vårtreffet og påsken.

Følg med på hjemmesiden eller facebook hvor oppdatert aktivitetsoversikt legges ut.

 

Gallery
nyttaar07
KONTIGENT
Husk og betal din kontingent på kr 200, med en gang, det letter vårt administrative arbeid! Konto 7159 05 36169 og husk å skrive på ditt navn og båtnavn!
INFO OM BÅTER
Send informasjon og bilder om båtene deres til: unni@zesting.no Ta med navn på Båten (selvsagt)- navn på Skipper - navn på Matros (er)- Havn - teknisk informasjon om båten - historie - og BILDER. Litt er bedre enn ingenting!
Går det – så går det!