Trebåtentusiaster

Malta – 2015

Faglig Seminar Malta 5 – 8 februar 2015.

Prisen har vi satt til kr 3600 som inkluderer det meste av maten og events under oppholdet.

Elisabeth Samsing, er reiseleder og arbeider nå knallhardt med å etablere priser og program, jo raskere vi betaler jo raskere kommer vi i gang med bestillingene og vi oppnår de beste prisene.

Konto 12014245322 Nautica Schizofrenia HUSK OG MERKE MED: MALTA + NAVN PÅ DE REISENDE OG ADRESSE

Vi forsøker og tilrettelegge for en gruppe som ønsker forlenget opphold på Malta med utreise fra Norge søndag 1 eller mandag 2 februar mot en høyere pris for overnatting. Foreningen organiserer som tidligere annonsert noe organisert opplegg for de ekstra dagene. Det forsøkes altså å tilrette for at de som ønsker kan utvide oppholdet.

Noe av programmet som allerede er satt er besøk på Malta Maritime Museum, et trebårverft og det blir faglig del på museet i lag med god mat og godt drikke.

Elisabeth arbeider nå med mulig bryggeribesøk og besøk av en vingård, selvfølgelig på tur med en av de gamle bussene Malta er kjent for. Egentid og besøk i den gamle havnen er lagt inn og selvfølgelig en hei dundrendes festmiddag med lokale retter!

Noen har allerede betalt så heng på, dette blir seminaret over alle faglige seminar!

Malta

 

Gallery
nyttaar07
KONTIGENT
Husk og betal din kontingent på kr 200, med en gang, det letter vårt administrative arbeid! Konto 7159 05 36169 og husk å skrive på ditt navn og båtnavn!
INFO OM BÅTER
Send informasjon og bilder om båtene deres til: unni@zesting.no Ta med navn på Båten (selvsagt)- navn på Skipper - navn på Matros (er)- Havn - teknisk informasjon om båten - historie - og BILDER. Litt er bedre enn ingenting!
Går det – så går det!