Trebåtentusiaster

Maja

maja01

Båtnavn: Maja
Lengde: 31 fot
Bredde 3,15 m
Fabrikat: Odd Johnsens båtbyggeri, Gressvik
Årsmodell: 1983
Motor: Perkins 4.107

Skipper: Knut Haakon Lilleby

Matros: Siri Elisabeth Nilsen

maja03

Båtens skrog er bygget hos Odd Johnsens båtbyggeri, Gressvik, Fredrikstad i 1983. Kunden Per Bellmann bygde selv overbygg, og innredet båten fortrinnsvis i Johnsens båtbyggeri og på Østsiden, Fredrikstad.
I 1993 solgte Per Bellmann «Maja» til sin nabo Jan Gunnar Nilsen. Båten hadde da forfalt noe og Nilsen gjorde et godt arbeid for å få henne tilbake i den stand hun skulle være.
Han hadde henne i 18 år og var svært flink til å holde henne ved like.
I 2011 kjøpte jeg om min samboer Siri Elisabeth Nilsen «Maja» av Jan G. Nilsen. Hennes far, og min «svigerfar».

Båten var da i god forfatning, men trengte noe oppussing. Jeg gikk da i gang med å overhale alt elektrisk, skiftet ut en del innredning, skrapet ned båten, byttet en del nater, limet opp alle limskjøter i overbygg, byttet vinduer, laget pullerter i eik (disse var syrefaste), laget nye dekksluker og i det hele tatt gjorde båten litt mindre 1983-stil.

maja05

maja04

maja02

Gallery
tordenskjold-8
KONTIGENT
Husk og betal din kontingent på kr 200, med en gang, det letter vårt administrative arbeid! Konto 7159 05 36169 og husk å skrive på ditt navn og båtnavn!
INFO OM BÅTER
Send informasjon og bilder om båtene deres til: unni@zesting.no Ta med navn på Båten (selvsagt)- navn på Skipper - navn på Matros (er)- Havn - teknisk informasjon om båten - historie - og BILDER. Litt er bedre enn ingenting!
Går det – så går det!