Trebåtentusiaster

Høsttreff 12-14 oktober

H1

 

Fredag – vi rigger oss til og samles etter hvert som fartøyene ankommer. Sauholmen har en god brygge og ved å fortøye de største fartøyene fornuftig innerst får vi en betydelig lengde brygge og vi kan stable så mange det er forsvarlig utenpå. Om de store legger seg innerst med halve fartøyet utenfor brygga blir det veldig god plass.  Det er ikke tilgang til strøm til ladere, kun LED lys inne i lokalet.

Om værmeldingen blir av en slik art at utfordringer kan forventes, benytter vi Son som reservehavn. Presidenten og Generalsekretæren garanterer et vellykket treff selv om værgudene ikke skulle være med oss..

Denne gangen oppfordrer vi alle til å rydde litt i kjeller, naust, garasjer og maskinrom og vurdere om noe kan avses til lotteriet eller om dere ønsker å auksjonere ut under lørdagsauksjon. Det du selv ikke har behov for kan være nyttig for en annen, legg gjerne ut bilder på Faceboka i forkant.

Om dere har mulighet, ta med en gevinst til loddsalget som starter på fredag og fortsetter frem til trekning på lørdag.

Fredag kveld går med til oppsummering av sommerens erfaringer og sosialisering i Kølabua.

Lørdag

Kl. 10 00 – Guidet tur på Sauholmen med litt Cava og annet i sekken

Kl. 12 00 –  Auksjon  lotterisalg

  Kl. 15 00 – Det serveres Får i Kål, poteter og drikke medbringes

Kl. 16 00 – Skippermøte og generalsekretærens time

Kl. 18 00 – Vi spiser mer Får i Kål og holder loddtrekning

  1. 21 00 – Foreningens formålsparagraf.

Søndag

Vi rydder etter oss og forbereder oss til julebord og faglig seminar i Portugal

Velkommen!

 

Gallery
sonja-05
KONTIGENT
Husk og betal din kontingent på kr 200, med en gang, det letter vårt administrative arbeid! Konto 7159 05 36169 og husk å skrive på ditt navn og båtnavn!
INFO OM BÅTER
Send informasjon og bilder om båtene deres til: unni@zesting.no Ta med navn på Båten (selvsagt)- navn på Skipper - navn på Matros (er)- Havn - teknisk informasjon om båten - historie - og BILDER. Litt er bedre enn ingenting!
Går det – så går det!