Trebåtentusiaster

Faglig seminar Lissabon

Informasjon om faglig seminar til Lissabon i februar 

Det er 28 som reiser på dette årets først “happening” i form av faglig seminar til Portugal.

Deltakerne på seminaret vil bli tilskrevet med detaljinformasjon i nær fremtid, Camilla har etablert særdeles gode avtaler slik at dette blir godt tilrettelagt tur med mange fine opplevelser og mye god mat.

Vi skal bo på det koselige familiedrevne Pensaoportuense midt i byen.

Programmet inneholder besøk av Marinemuseet og en leksjon om Vasco da Gama, Henrique o Navegador, Fernão de Magalhães, litt om de alle og mye om en av dem. Det vil videre ble gode luncher og middager.

En seiltur i Bay of Lissabon ut i fra Setobal med et ekte veteranskip med João Barbas De Oliveira som kaptein, besøk av et treskipsverft og området Seixal hvor de store Portugisiske sjøfarerne ble skolert og seilte ut i fra.

Til dere som er påmeldt vil altså detaljer om turen bli sendt deres e-postadresser i nærmeste fremtid.

Gallery
tidens-arv-2
KONTIGENT
Husk og betal din kontingent på kr 200, med en gang, det letter vårt administrative arbeid! Konto 7159 05 36169 og husk å skrive på ditt navn og båtnavn!
INFO OM BÅTER
Send informasjon og bilder om båtene deres til: unni@zesting.no Ta med navn på Båten (selvsagt)- navn på Skipper - navn på Matros (er)- Havn - teknisk informasjon om båten - historie - og BILDER. Litt er bedre enn ingenting!
Går det – så går det!