Trebåtentusiaster

Program for Pinsetreff Horten 3 – 6 Juni

Velkommen til Pinsetreff i Horten Indre Havn i dagene 3 – 6 juni, Nautica har reservert hele flytebrygge B begge sider og søndre del av hovedbrygga og vi har 165 meter brygge som vil koste kr100 pr båt for alle 3 dager (Ingen reduksjon for 2 dager).

Fredag 3. blir det lett re-union etter sist vi alle så hverandre med grilling på brygga, alle bringer med egen grillmat.

Lørdag 4. blir «all aktivitetsdag» og vi jobber fortsatt med programmet, men lover litt av hvert som passer hver enkelt.

Til dere som har med barn må dere informere Presidenten om alder og antall da Torill og Ingar etablerer eget program for barna. Det er viktig at alle melder ankomst til Peter på E post eller Messenger melding med navn på fartøy og antall personer om bord i forhold til innkjøp av mat og annen planlegging.  

Det serverer gjetergryte Goulash alà Tore lørdag ettermiddag/kveld.

Søndag fortsetter vi med aktiviteter for barn og voksne og serverer reker og loff på ettermiddag kveld.

Dette er et treff hvor vi gir litt ekstra som kompensasjon nå når 2 år`s Pandemi er over, dere vil få anledning til å ønske M/Y Irene og M/S Gunnar Eg Knudsen god tur gjennom Sverige og det Danske Sydhavet samt få stemningsrapport fra M/S Bevøy som p.t er på vei gjennom Gøta kanal som i år er 250 år siden åpning.  

Program oppdateres fortløpende i forhold til påmelding til Peter på E post

Brygge B1, B2 og C er reservert: Nautica
Bryggeområdet
Fra Sykehusbrygga

Følg oss også på: Facebook 

Gallery
nyttaar07
KONTIGENT
Husk og betal din kontingent på kr 200, med en gang, det letter vårt administrative arbeid! Konto 7159 05 36169 og husk å skrive på ditt navn og båtnavn!
INFO OM BÅTER
Send informasjon og bilder om båtene deres til: unni@zesting.no Ta med navn på Båten (selvsagt)- navn på Skipper - navn på Matros (er)- Havn - teknisk informasjon om båten - historie - og BILDER. Litt er bedre enn ingenting!
Går det – så går det!