Trebåtentusiaster

Program for Nautica Schizofrenia Faglige Seminar mars 2022

Agenda Nautica Schizofrenia Faglige Seminar

Kl 08:55 Vi møtes ved Rød båtbyggeri Ellingsgårdkilen Engelsviken                  

Husk at vi ikke kan kjøre helt ned så vi må parkere ovenfor og gå ned den bratte bakken  

Båtbygger Øivind Andersen ønsker velkommen og viser verftet og forteller om virksomheten og veien videre. https://www.roedbaatbyggeri.no/   Vi beregner en drøy times tid ved Rød før ferden går videre til Gresvik

Kl 10:30 Petter Mekker`n Fagerli venter på oss i sitt verksted og motor forretning på Gressvik

Petter har spesialisert seg på snekkemotorer og spesielt FM motoren, hvor han både bygger nye og total-restaurerer gamle som fremstår som nye. Petter har et stort deleutvalg for salg og motorene som tilbys fremstår som fabrikknye og han kan konkurrere med moderne motorer både i forhold til pris og kvalitet.   https://b-v.no/…/petter-mekkern-skaper-liv-i-gamle-fm…/

12:15 Vi møtes på Vaterland og Fredrikstad Fartøyvern Senter Motorgruppe «TØFFE» hvor Thormod Stuerød tar oss i mot og informerer om Tøffe sine aktiviteter og viser oss samlingen og pågående prosjekter.

FFSM har vaffel og pølsesalg til inntekt for laget så her kan vi få oss en enkel lunch til en overkommelig pris i kantina.

Om det er noen som syntes 4 besøk blir mye på en dag legges det til rette for å kunne kjøre direkte til Isegran og innta en lengere lunch før vi alle møtes på Isegran: Avtales på Rød.

14:15 SHARP! Vi møtes på dekk på Najaden hvor Erlend Arntzen Dale, tar oss i mot og invier oss i aktiviteter på Najaden og ved  Maritim Center og gir oss innblikk i Isegran`s historie.

Vi beregner å være ferdig med den faglige delen av seminar mellom 16:30 og 16:45. 

kl 19:30 Flere av deltakerne ankommer med båt og andre har tatt inn på byens vertshus og hoteller og vi har derfor booket bord for felles middag ved Majorens Kro & Stue i Gamlebyen  kl 19:30  

Vi har fortsatt ledige plasser så inviter gjerne med en venn eller venninne, seminaret er som vanlig selvkost og pølser vafler hos Tøffe, guidet tur Isegran og middagen betales av hver enkelt.

Gallery
nyttaar07
KONTIGENT
Husk og betal din kontingent på kr 200, med en gang, det letter vårt administrative arbeid! Konto 7159 05 36169 og husk å skrive på ditt navn og båtnavn!
INFO OM BÅTER
Send informasjon og bilder om båtene deres til: unni@zesting.no Ta med navn på Båten (selvsagt)- navn på Skipper - navn på Matros (er)- Havn - teknisk informasjon om båten - historie - og BILDER. Litt er bedre enn ingenting!
Går det – så går det!