Trebåtentusiaster

Julebord 4. desember 2021 Roklubben-Kansellert.

Med bakgrunn i for lav påmelding er Roklubben kansellert.

Dere som har betalt sender en sms med navn og kontonummer til Presidenten, og dere vil få innbetalingen refundert.

Presidenten vil tilskrive alle påmeldte med forslag om alternativ som består av (etter kort pubrunde eller julemarked besøk lørdag 4. desember) inntas aperitiff på båtene, og vi går sammen til restauranten Mr. Fu eller Golden Crown. Presidenten innhenter tilbud og reserverer i forhold til tilbakemeldinger på mail. Alle deltakere betaler hver for seg i restauranten.

Gallery
nyttaar07
KONTIGENT
Husk og betal din kontingent på kr 200, med en gang, det letter vårt administrative arbeid! Konto 7159 05 36169 og husk å skrive på ditt navn og båtnavn!
INFO OM BÅTER
Send informasjon og bilder om båtene deres til: unni@zesting.no Ta med navn på Båten (selvsagt)- navn på Skipper - navn på Matros (er)- Havn - teknisk informasjon om båten - historie - og BILDER. Litt er bedre enn ingenting!
Går det – så går det!