Trebåtentusiaster

Invitasjon til JULEBORD 2018!

 
Årets julebord blir i Fyllinga Motorbåt forenings lokaler i Horten lørdag 8 desember i forbindelse med Julemarked på Karljohansvern. 
Prisen blir kr445 pr person, som betales inn til konto 71590536169. BETALT ER LIK PÅMELDT!

Dette inkluderer det hele inklusive mineralvann. Alkoholholdig drikke til eget forbruk medbringes av hver enkelt.

Det serveres en varm eller kald aperitiff ved ankomst, det serveres pinnekjøtt eller ribbe så husk og merk betalingen med navn og om det ønskes ribbe eller pinnekjøtt, det er bestilt rikelig med mat til 2 serveringer. Det blir valgfri dessert mellom riskrem med rød saus, multekrem eller karamellpudding, kaffe og nødvendig mineralvann, snacks etc.

Denne gang bringer dere kun med eget alkoholholdig eller alkoholfritt drikke etter eget ønske og forbruk, samt godt humør for en fantastisk kveld. Eventuell overskuddsmat serveres som julebrunch ved sykehusbrygga søndag 9 desember i henhold til etablert tradisjon.    ….
Gallery
barcelona-007
KONTIGENT
Husk og betal din kontingent på kr 200, med en gang, det letter vårt administrative arbeid! Konto 7159 05 36169 og husk å skrive på ditt navn og båtnavn!
INFO OM BÅTER
Send informasjon og bilder om båtene deres til: unni@zesting.no Ta med navn på Båten (selvsagt)- navn på Skipper - navn på Matros (er)- Havn - teknisk informasjon om båten - historie - og BILDER. Litt er bedre enn ingenting!
Går det – så går det!