Trebåtentusiaster

Info fra Norsk Motorskøyteklubb

Kjære Nautica medlem og motorskøyte sympatisør

Sesongen er for mange gått i gang allerede, og enten man er midt i vårpussen eller godt i gang med bruk av båten kribler det i sjøstøvlene hos de fleste går jeg ut ifra.

Vi dundrer i gang sesongen med medlemsmøte/styrhusbar på førstkommende fredag. Ferdinand skal få litt vårfiks, og alle som vil være med kan møte opp ved Ferdinand kl 1700. Deretter forflytter vi oss ut på styrhuset ca kl 1900 for vårens første medlemsmøte. Har du noen spørsmål i forbindelse med Læsø turen til sommeren, er medlemsmøtet stedet du får svar. Styret vil oppfordre alle til å stille opp med gode ideer og innspill til hvordan vi kan få denne turen til å bli enda mer minnerik enn turen til Læsø i 1995. Det blir (hvis vi finner filmene) reprise av filmene fra 1995, og vi oppfordrer alle som har bilder fra turen om å ta dem med. Turen i år beskrives i sin helhet i Skipperpostens oktoberutgave, som dere finner på nett hvis dere ikke skulle finne papirutgaven hjemme.

Dersom noen flinke byssegutter eller –jenter har mulighet til å bake en kake er det supert!

For øvrig kan vi informere om at Skipperposten utkommer på nytt primo mai.

Styret ser frem til et hyggelig vårmøte på Styrhuset fredag 17/4 fra kl 1700

Med maritim hilsen

Thomas Nicolai Bjønness

Formann Norsk Motorskøyteklubb

TLF 905 29 911

image001

Gallery
nyttaar07
KONTIGENT
Husk og betal din kontingent på kr 200, med en gang, det letter vårt administrative arbeid! Konto 7159 05 36169 og husk å skrive på ditt navn og båtnavn!
INFO OM BÅTER
Send informasjon og bilder om båtene deres til: unni@zesting.no Ta med navn på Båten (selvsagt)- navn på Skipper - navn på Matros (er)- Havn - teknisk informasjon om båten - historie - og BILDER. Litt er bedre enn ingenting!
Går det – så går det!