Trebåtentusiaster

Aktivitetsoversikt 2015

SkjoldKors

 

  • Vårt kommende faglige seminar med emne ”De siste trefartøyer på øya Malta” blir en studietur som går til Malta i dagene 5 – 8 februar.

Det er 42 påmeldte, nærmere 20 av deltakerne reiser ned en uke i forveien for å tilrettelegge for et optimalt seminar så dette lover svært godt.

  • Årets vårtreff blir på Missingene 27 – 29 Mars med muligheter for deltakelse på etterfølgende påsketur 30 mars – 05 april, -reservehavn er Strømtangen/Strømsund.
  • Aktiviteter og mestermøter gjennom sommerhalvåret annonseres her på hjemmesiden og i egen aktivitetsoversikt.

Som nevnt på høsttreffet arrangerer Norsk Motorskøyteklubb konvoi til Læsø, med avgang lørdag 27.06.15. Nautica fartøyer er invitert og det kan kombineres med slipping i Østerbyhavn og eller avslutning ved kystens landsstevne i Sandefjord 16 – 19 juli.

Følg med på hjemmesiden under aktivitetsoversikt og eller på Facebook.

  • 20 års jubileum høsttreff, i dagene 9 – 11 oktober annonseres her på hjemmesiden og under vårtreffet på Missingene/Strømtangen i mars.

Plan om egen Nautica Schizofrenia Equator Polar Aquavita, fraktet med seilskip og tappet ved Atlungstad informeres det om under faglig seminar samt på vårtreffet.

Husk å legge datoene fra aktivitetsoversikt inn i kalenderen og følg med på oppdateringer så møtes vi til nye gleder i 2015!

 MVH
 Presidenten
Gallery
nyttaar07
KONTIGENT
Husk og betal din kontingent på kr 200, med en gang, det letter vårt administrative arbeid! Konto 7159 05 36169 og husk å skrive på ditt navn og båtnavn!
INFO OM BÅTER
Send informasjon og bilder om båtene deres til: unni@zesting.no Ta med navn på Båten (selvsagt)- navn på Skipper - navn på Matros (er)- Havn - teknisk informasjon om båten - historie - og BILDER. Litt er bedre enn ingenting!
Går det – så går det!