Trebåtentusiaster

Faglig Seminar

Nautica Schizofrenia faglige seminar 8 – 11 februar 2018

Turen vil inkludere:

  • Ferge Oslo – Fredrikshavn med avgang torsdag 8 feb. klokken 19:30 i dobbel innvendig lugar inklusive frokost fredag morgen (Kontakte Peter snarest om noen ønsker å oppgradere til enkelt lugar).
  • Konferanserom hvor vi kjører S/S Martha fredag kveld.
  • Ferge Fredrikshavn – Oslo søndag uten lugar, àdag seilas. Ta kontakt med Peter om noen ønsker å oppgradere med daglugar for å hvile på returen (tilleggs kostnad)
  • Hotell Fredrikshavn àvi har 10 stk 2 enkelt sengs værelser og 10 stk 1 sengs værelser (om noen ønsker oppgradering kontakt Peter med en gang) Hotellet er alkoholfritt men det kan drikkes på rommene og det er barer i hele kvartalet. Frokost på hotellet lørdag og søndag er inklusive.
  • Ved ankomst Fredrikshavn kan vi sette bagasjen på hotellet som er 5 min fra terminalen deretter går vi til Beddingen (muligens via kruttårnet)

Vi sosialiserer oss med beddingens personell, hører om værftets historie og tar en

  • Felles lunch i nærhet av beddingen før vi går tilbake til beddingen og fenderknyttekurset som foregår på beddingen både fredag og lørdag.
  • Så fort hver enkelt har knytt sin fender er denne delen ferdig og du disponerer betydelig mer egentid.

På beddingen er det gode lokaler til vår disposisjon, det blir omvisning i fartøyer og oppstart av motorer. Mulighet for å handle i gågaten for de som ønsker det.

  • Felles middag fredag aften, våre venner på beddingen arbeider med en løsning/restaurant men vi venter på eksakt antall deltakere som er litt avgjørende i forhold til antall.
  • Lunch lørdag forsøker vi å kombinere med Bangsbo museumbesøk. Vi planlegger for kl 10:00 med avsluttende lunch før vi kjører tilbake til beddingen for å fortsette fenderknyttekurs og den prestasjonsfaglige del.

Når alle fendere er ferdige beveger vi oss til hotellet for skifte og (Presidenten peker ut 3 frivillige medhjelpere for rigging til festaften)

Programmet kan virke ambisiøst, men det skal kunne knyttes en fender på 3 timer eller

mindre à

  • kursmateriell/utstyr er bestilt inn. Vår kursinstruktør Lene er skråsikker på at alle klarer en fender på under 3 timer, inklusive øl og vin pauser.

Dette blir garantert et faglig seminar som vi vil huske, og om det er kaldt ute i februar er det mye varme i Danmark og gode lokaler ved værftet.

Frist for påmeldinger torsdag 4 januar à kontakt Peter ved spørsmål

Betalt er lik påmeldt, og vi ber dere betale inn kr 3900 pr deltaker til Nautica

Schizofrenia sin DNB konto 12014245322 og merke den med deltakernes navn

 

Til dere som allerede har betalt er dette en løypemelding med litt mer detaljer, mer informasjon kommer underveis. Til orientering har mange allerede betalt.

Husk å melde fra til Peter om noen ønsker enkelt lugar fra Oslo til Fredrikshavn, oppgradering og prisøkning. Om noen ønsker å sove sammen med noen spesielle så gi beskjed om det så fort dere kan, jeg er tilgjengelig på telefon på kveldstid; 91888429

Stena Saga ankommer Oslo søndag 11 februar om ettermiddagen

Faglig seminar Lissabon

Informasjon om faglig seminar til Lissabon i februar 

Det er 28 som reiser på dette årets først “happening” i form av faglig seminar til Portugal.

Deltakerne på seminaret vil bli tilskrevet med detaljinformasjon i nær fremtid, Camilla har etablert særdeles gode avtaler slik at dette blir godt tilrettelagt tur med mange fine opplevelser og mye god mat.

Vi skal bo på det koselige familiedrevne Pensaoportuense midt i byen.

Programmet inneholder besøk av Marinemuseet og en leksjon om Vasco da Gama, Henrique o Navegador, Fernão de Magalhães, litt om de alle og mye om en av dem. Det vil videre ble gode luncher og middager.

En seiltur i Bay of Lissabon ut i fra Setobal med et ekte veteranskip med João Barbas De Oliveira som kaptein, besøk av et treskipsverft og området Seixal hvor de store Portugisiske sjøfarerne ble skolert og seilte ut i fra.

Til dere som er påmeldt vil altså detaljer om turen bli sendt deres e-postadresser i nærmeste fremtid.

Lisboa 2013 Faglig seminar 7.-10. februar

Seminaret nærmer seg og vi har allerede booket fly og hotell for de som er påmeldt og har betalt.

25 personer er påmeldt så langt, Camilla og Jan Asle har regien med bookinger og program, programmet arbeides det med kontinuerlig for å optimalisere også i forhold til bespisning som vi som tidligere tatt mål av oss til å kunne dekke det meste av innfor oppsatt budsjett.

Turen koster kr 3500 og med iherdig innsats har Camilla greid å presse prisene på fly og hotell noe helt fantastisk slik at vi får mer igjen for pengene.

Turen blir fort fulltegnet, men det er fortsatt mulig å melde seg på men det må i beste fall påregnes et pristillegg. Flybilletter bestilles i navn, og når vi nå har 25 betalende og lager en god pakke for disse kan ikke senere påmeldte forvente samme lave pris, men vi gjør vårt beste..

Prisen var kr 3500 pr person som dekker flyreise og hotell samt hovedmåltidene, tillegg vil være for aktiviteter som vi deltar på men det er kun snakk om inngangspenger og utgifter til guide/foredragsholdere, oppgradert festmåltid o.l.

Om det er flere som har ønske om å delta så kontakt Camilla på: camilla.samsing at gmail.com                  Innbetaling til Nautica sin reisekontonummer 12014245322 men vær oppmerksom på at prisen kan bli høyere for etternølere.

Vi flyr med TAP airlines fra Gardermoen kl 18:55 torsdag 7 februar med ankomst Lissabon kl 22:00   Avreise Lissabon søndag 10 februar 2013 kl 09:05 med ankomst Gardermoen kl 14:15

I Lissabon bor vi på det hyggelige og familie eide Residencial Portunese midt i byen.

Programmet inneholder besøk av Marinemuseet og det arbeides med å få til en leksjon om Vasco da Gama, Henrique o Navegador, Bartolomeu Dias, Pedro Álvares Cabral, Fernão de Magalhães, litt om de alle og mye om en av dem. Det arbeides med en mulig tur i Bay of Lissabon med et ekte veteranskip, besøk av et treskipsverft og området Seixal hvor de store Portugisike sjøfarerne ble skolert og seilte ut i fra.

Dette blir enda et kunnskaps økende seminar i Nautica regi som ingen burde unnlate å delta på.

 

 

Gallery
nyttaar07
KONTIGENT
Husk og betal din kontingent på kr 200, med en gang, det letter vårt administrative arbeid! Konto 7159 05 36169 og husk å skrive på ditt navn og båtnavn!
INFO OM BÅTER
Send informasjon og bilder om båtene deres til: unni@zesting.no Ta med navn på Båten (selvsagt)- navn på Skipper - navn på Matros (er)- Havn - teknisk informasjon om båten - historie - og BILDER. Litt er bedre enn ingenting!
Går det – så går det!