Trebåtentusiaster

Treff

Høsttreff og Jubileumstreff er utsatt

Vi har valgt å kansellere høsttreff og utsette 25 års jubileum med bakgrunn i Covid19 situasjonen. Vi tok en avgjørelse i dag på grunn av usikkerheten.
Nå ser vi fremover til vi har medisin og eventuell vaksine som kan håndtere denne pandemien. Flere av medlemmene er og eller har ledsagere innen helsevesen og barn på skole så for å være på den sikre siden utsetter vi både høsttreff og jubileumstreff.

Vi får glede oss til høsten 2021 i stedet!
Høsttreff/Jubileumstreff i Jensesund 15 -17 oktober 2021.

Alle som har betalt, får refundert innbetalt beløp

Vårtreff og aktivitetskalender

Nå har siden endelig blitt oppdatert!

Du finner oppdatert program for 2013 HER.

Det blir Vårtreff denne gangen til Strømtangen Fyr. Datoen er 22-24 mars.

Programmet er som følger:

Fredag 22. mars: Vi rigger oss til i sjøbua.

Lørdag 23. mars: meget kort jolletur med påfølgende spasertur til Foten på fastlandet hvis det er interesse. Skipper møte og generalsekretærens time kl. 18.00. Lotteri, grilling og båling utover kvelden. Båtbrenning kl. 21.00

Søndag 24. mars: vi rydder etter oss. Skippermøte og avgang for Fredrikstad – Hvaler eller Strømstad?  I Fredrikstad er det ”yrende byliv”, kino for barna ”Båtbua” og Telrad. Båtbua har pumper om skuta lekker, der er forretninger, Glomma Bunkers og vinmonopol.

Les mer HER

Gallery
nyttaar07
KONTIGENT
Husk og betal din kontingent på kr 200, med en gang, det letter vårt administrative arbeid! Konto 7159 05 36169 og husk å skrive på ditt navn og båtnavn!
INFO OM BÅTER
Send informasjon og bilder om båtene deres til: unni@zesting.no Ta med navn på Båten (selvsagt)- navn på Skipper - navn på Matros (er)- Havn - teknisk informasjon om båten - historie - og BILDER. Litt er bedre enn ingenting!
Går det – så går det!